luni, 23 noiembrie 2009

..tu-i marxismu masii

Cum sa nu imi vina sa-l parafrazez pe Marin Preda. De ce? Pentru ca traiesc ce au mai trait si altii acu multi ani dupa al doilea razboi mondial cand noi nu am avut sansa sa fim in sfera de influenta a americanilor. Lumea impartita in doua si pe noi ne-au dat lui Stalin. Infine porneste propaganda proletara ca aplicare a marxismului. Si "jos cu burgezia!" si atunci ce bine le va fi saracilor asupriti de burghezie.
Atunci era un singur partid care se ocupa de toata treaba asta. Azi trebuie doua partide care sa faca acelasi lucru. Propaganda antiburghezie sau in acceptiunea de azi clasa politica (intentionat) care asupreste pe omul de rand PD-L si cealalta varianta care promite acelui om de rand ca va traii mai bine PSD.
Eu am votat Crin Antonesc si dintr-un grup de 13 persoane care ne-am cunoscut asteptandu-ne la rand dreptul la vot 10 am votat Crin Antonescu si toti eram anti Basescu. Acum vin si imi spun ca PNL are doar 20 la suta. Ce-i mizeria asta. Li s-a inchis usa in nas alegatorilo tineri care au mers decat seara la vot. De ce anu' asta nu s-a amanat inchiderea sectiilor de vot. Pentru ca se stie ca spre sfarsit merg tinerii la vot si nu voteaza nici cu baselu nici cu robotelu (Geoana). Ma bantuie gandul sa-mi cer cetatenia italiana daca castiga Basescu inca 5 ani. Sa i se dea drumu' pe mare. Sa nu mai fie tras la raspundere pt. nimic da sa nu-l mai vad.
Vorbesc acum labagii aia de la PD-L de o coalitie a fortelor de dreapta da io nu cred ca Basescu, Blaga, Pogea, Udrea, Berceanu, Videanu sau altii au habar de ce inseamna dreapta. Probabil au auzit ca comunistii erau de stanga si sa se desocieze au zis ca-s de dreapta.
Ca PD-L-aii nu au habar de ce inseamna dreapa nu ma mir dar daca PNL-aii se aliaza cu ei io chiar nu am nimic in comun cu majoritatea romanilor, cel putin din punctu asta de vedere.
Si totusi de ce l-am pomenit pe Marin Preda? Pentru ca imi vine foarte des sa-l citez: "..fu-ti gura matii", "futu-te-n cur", "morti matii", "esti prost" si mai ales "da-l in pizda masii".

Sa traiti bine!

DanMar Construct

DanMar Construct
Firma constructii decoratiuni exterior

Schimb de linkuri

Pe cei care vor sa faca schimb de linkuri sau bannere ii invit sa lase un comentariu.

Pentru banner copiati textul de sub imagine!
BannerFans.com


Despre mine

Fotografia mea
".. sa nu crezi ce ti se spune si sa nu te miri daca ce ti se spune se adevereste intr-o zi ca n-a fost minciuna sau prefacatorie."
Marin Preda
Cel Mai Iubit Dintre Pamanteni

Persoane interesate

Tell Others

Parteneri

BannerFans.com
toateBlogurile.ro Inscrie-te si tu in programul de blogger outreach Sampler.ro