vineri, 21 mai 2010

Nu mai am rabdare, vreau actiune!

M-am săturat de „preludiu”. Nu mai știu cum să-mi încarc bateriile să fiu în formă pentru o noua zi de „preludiu” în fiecare zi. Nu mai am răbdare să aud ce se spune, să văd cum reacționează, ce zice guvernul, ce zice opoziția, ce zice presa, ce zic blogării și ce nu se face și ce se face și să-i ia dracu. Abia aștept marea „zmardoială” generală după care se stie o treabă. Ori le-o dăm sus ori o luăm. Nu mai am chef de atâta câr și bâr și să așteptăm să vedem ce propune unu sau altu, care ce poșeta și-a cumpărat, la ce filme se mai uită parlamentarii în parlament. Simt nevoia de acțiune. Nu se poate discuta cu ăștia? Dă-i în mă-sa! Cu cât se amână treaba cu atât reacția va fi mai violentă. Nu vreau să instig dar așa simt eu. Mă simt umilit, batjocorit, trădat și foarte obosit. Sătul de situația de: e vina lor, e vina mea, ba nu, ba da. E prea copilăresc și prea prostesc să mai am răbdare. Simt nevoia fizică de a-mi descărca tensiunea din nervi și din mușchi. Simt o atmosfera gen „Noi vrem pământ” de G. Coșbuc.

.............................................
N-avem puteri și chip de-acum
Să mai trăim cerșind mereu,
Că prea ne schingiuiesc cum vreu
Stăpâni luați din drum!
Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
Să vrem noi sânge nu pământ!
Când nu vom mai putea răbda,
Când foamea ne va răscula,
Hristoși să fiți, nu veți scăpa
Nici în mormânt!

2 comentarii:

Antiignorantu spunea...

Romanii au creat PARLAMENTUL in RO. , acesta a aprobat LEGI prin care au fost angajati Jefuitori la STAT , Parlamentul timp de 20 de ani a consumat din buget in jur de 20 miliarde EURO + legile care au creat portite prin care Economia subterana a inghitit in jur de 46 miliarde EURO - Aparatul de FISC trebuia atunci ELIMINAT si supertaxate AVERILE in paralel cu URMARIREA EVAZIONISTILOR !!! deci DESTEPTAREA ROMANI - PUTEREA ESTE in VOI !!!

acuvio spunea...

Dl. Traian Băsescu în "noul costum" trece la Reforma Statului!!!
Ne plângem că de 20 de ani nu a existat decât JAF? Avem averi ale direcţilor şi indirecţilor din politic făcute prin munca lor cinstită şi afaceri cu statul Suedez? Gata facem ordine, începem cu pensionarii şi bugetarii!

DanMar Construct

DanMar Construct
Firma constructii decoratiuni exterior

Schimb de linkuri

Pe cei care vor sa faca schimb de linkuri sau bannere ii invit sa lase un comentariu.

Pentru banner copiati textul de sub imagine!
BannerFans.com


Despre mine

Fotografia mea
".. sa nu crezi ce ti se spune si sa nu te miri daca ce ti se spune se adevereste intr-o zi ca n-a fost minciuna sau prefacatorie."
Marin Preda
Cel Mai Iubit Dintre Pamanteni

Persoane interesate

Tell Others

Parteneri

BannerFans.com
toateBlogurile.ro Inscrie-te si tu in programul de blogger outreach Sampler.ro