vineri, 12 iunie 2009

O viata de vieti

Pe multi am auzit zicand ca avem doar o viata si idea cea mai buna e sa ne bucuram de ea, sa o savuram la maxim cu bune si rele, mari si marunte ... Buna idea, nu zic ca nu. Asa sa facem, fara nici o ironie si nici un subanteles.

Totusi punctul in dimensiunea lui nu vede linia, linia in dimensiunea ei nu vede area, area in dimensiunea ei nu vede volumul iar noi fiind tridimensional nu reusim sa vedem a patra dimensiune... Daca e la fel si cu viata? Daca viata e un punct? Ar mai o infinitate de vieti care fac linia, de multe ori acelea(ce compun linia) care fac area si apoi de inca nu stiu cate ori sa compuna volumul. Sau probabil viata e o linie de clipe traite care se intersecteaza cu alte linii. Inevitabil se creaza suprafete pe care noi nu le vedem. Probabil noi suntem dimensiunea minima, prima dimensiune si de aceea nu putem vedea altceva decat monodimensiunea noastra. Sa experimentam a doua dimensiune ar trebuii sa traim o viata de vieti. Adica sa ne traim toata viata monodimensionala ca clipe a unei vieti bidimensionale iar in a treia acea dimensiune acea viata de vieti devine o clipa.

Ei daca ar fi asa si am traii la maxim fiecare clipa, ar fi fantastic!

0 comentarii:

DanMar Construct

DanMar Construct
Firma constructii decoratiuni exterior

Schimb de linkuri

Pe cei care vor sa faca schimb de linkuri sau bannere ii invit sa lase un comentariu.

Pentru banner copiati textul de sub imagine!
BannerFans.com


Despre mine

Fotografia mea
".. sa nu crezi ce ti se spune si sa nu te miri daca ce ti se spune se adevereste intr-o zi ca n-a fost minciuna sau prefacatorie."
Marin Preda
Cel Mai Iubit Dintre Pamanteni

Persoane interesate

Tell Others

Parteneri

BannerFans.com
toateBlogurile.ro Inscrie-te si tu in programul de blogger outreach Sampler.ro