joi, 6 mai 2010

Pe băsiști ii doare-n băs!

Încă mai există în România oameni care se bucură că Băsescu a câștigat alegerile. E de înțeles dacă pentru asta primesc bani dar nu primesc nimic. Există ciumpalaci care pun aceleași comentarii pe toate blogurile anti Băsescu pe care le găsesc. Mă și se bucură ei când noi suntem frustrați pentru ce face marele cârmaci și au așa o satisfacție stupidă. Se bucură că noi disperăm. Noi disperăm, sau mai bine eu disper pentru ca știu. Având IQ-ul de 3 cifre înțeleg că ne scufundăm cu barca asta ce se cheamă România iar ei, colegi cu noi pe aceeași barcă, râd și se bucură de chinul nostru. Nu înțeleg ce mama dracului îi face pe ei fericiți. Chiar dacă ar fi plătiți, scufundându-se mor și ei. Au uitat gustul mâncării, au uitat cum e să fii tratat când mergi la medic și cu toate astea au o satisfacție și o bucurie idioata. Aș fi zis că au uitat și ce înseamnă să savurezi o carte dar nu poți uita ceva ce nu ai știut niciodată.
În spitalele din România intri sănătos și ieși în cosciug. În școlile din România intri copil și ieși tâmpit. În traficul din România intri și nu mai ieși. Cu toate astea Basiștii sunt fericiți. E adevărat ca romanii nu învață decât din exemplu. Ăștia m-au învățat ce înseamnă cuvântul masochist.

Să fiți iubiți!

0 comentarii:

DanMar Construct

DanMar Construct
Firma constructii decoratiuni exterior

Schimb de linkuri

Pe cei care vor sa faca schimb de linkuri sau bannere ii invit sa lase un comentariu.

Pentru banner copiati textul de sub imagine!
BannerFans.com


Despre mine

Fotografia mea
".. sa nu crezi ce ti se spune si sa nu te miri daca ce ti se spune se adevereste intr-o zi ca n-a fost minciuna sau prefacatorie."
Marin Preda
Cel Mai Iubit Dintre Pamanteni

Persoane interesate

Tell Others

Parteneri

BannerFans.com
toateBlogurile.ro Inscrie-te si tu in programul de blogger outreach Sampler.ro