joi, 20 mai 2010

Ce aș mai putea să spun?

Am încercat ieri să scriu un articol despre protestele din piața Victoriei dar nu am reușit să leg fraze cu un sens comun asa că scriu acum o înșiruire de idei. Citatele sunt aproximative dar sensul este corect.

Hoară: eu am două fetițe și cred în viitorul lor în România.

  • Şi eu cred în viitorul lor având în vizor surorile Băsescu. Mai trebuie să spun că dacă mulțimea ar fi vrut cu adevărat să-l linșeze, nu are antena 3 destui angajați încât să-l poată salva.

Protestatar: Unde-i Boc? Vreau să-l văd pe Boc aici! De ce nu vine?
  • Poate era acolo dar fiind mic nu l-ai văzut.

Un ciumpalac: Miniștrii ar trebui să fie oameni realizați financiar care să se dedice statului gratis pe timpul mandatului.

  • Poate sună frumos. Păcat că natura noastră ne împiedică de a risipa energie. E chestiune de supraviețuire și orice facem, facem pentru un scop, un premiu care să ne dea satisfacție când lucrul e gata. Avem nevoie de stimuli pentru a acționa. Repet face parte din natura umană. Nu se poate pretinde nimic de la cine nu are nimic de câștigat.

Emil Constantinescu: Acest miting a fost o palmă puternică peste fața președintelui Băsescu.

  • Aș adăuga meritată.

Ludovic Orban: bucur că Hoară a fost în piață ca să vadă parlamentarii PD-L care este starea de spirit a cetățenilor în timp ce ei se ocupă cu businessuri și cu traficul de influență pe la ușile ministerelor.

  • Da. Vor lua aminte. Vor înțelege că nu mai au mult și că trebuie să abuzeze de putere până mai pot.

Gadea: A avut Băsescu un fior rece văzând lumea din piața Victoriei?

  • Nu. El nu e în politică pentru lume, popor, cetățeni, săraci etc. Dacă a avut vreun fior a fost doar la gândul că și-ar putea pierde poziția de putere, nicidecum pentru că ar fi dezamăgit pe cineva.

PSD: Trebuie introdusă impozitarea progresivă sau dacă nu, scăderea salariilor să fie diferențiată.

  • Nu cred ca cei de la guvern ar ști să calculeze, pur aritmetic, impozitul progresiv sau scăderea diferențiată a salariilor. Ei au dificultăți la calculul cu -25 și -15 la sută. Matematica nu e punctul lor forte.

Ieri au trecut și două legi, una care interzice lui Băsescu și altor comuniști să ocupe funcții publice incredibil de târziu. O alta lege a vândut limba română pentru a rămâne la putere. Guvernul nu va cădea. Moțiunea de cenzură nu va trece pentru că UDMR ii va susține pentru ca Ștefan cel Mare să fie scris Istvan nu știu cum pe manuale de istorie.

Azi Boc zicea: În 2010 criza s-a agravat în toată lumea față de 2009.

  • Extraordinar de prost și extraordinar de fals.

2 comentarii:

Unknown spunea...

nici eu nu stiu ce sa mai spun..

CIOLANUL PUTERII spunea...

Puterea a raspuns la tot ce a fost ieri printr-o mare sfidare si mai departe prin ce le permite parsivilor de la UDMR, care nu au facut altceva in toti anii astia, decat sa-si urmareasca scopul lor, urmand politica pasilor marunti,
consider ca este o MARE TRADARE,
ar mai trebui ca si LIMBA ROMANA sa fie predata in maghiara

DanMar Construct

DanMar Construct
Firma constructii decoratiuni exterior

Schimb de linkuri

Pe cei care vor sa faca schimb de linkuri sau bannere ii invit sa lase un comentariu.

Pentru banner copiati textul de sub imagine!
BannerFans.com


Despre mine

Fotografia mea
".. sa nu crezi ce ti se spune si sa nu te miri daca ce ti se spune se adevereste intr-o zi ca n-a fost minciuna sau prefacatorie."
Marin Preda
Cel Mai Iubit Dintre Pamanteni

Persoane interesate

Tell Others

Parteneri

BannerFans.com
toateBlogurile.ro Inscrie-te si tu in programul de blogger outreach Sampler.ro