vineri, 14 mai 2010

Moda 3 sfert (sau -25%)

Voi care credeați că Boc a fost pus în acea funcție (oricare ar fi ea) doar pentru că e o marionetă legată cu fire energetice de către aliodorul prezidențial, trebuie să știți că vă înșelați. Boc a fost ales mulțumită CV-ului pe care scria clar, subliniat, bold, italic și cu negru pe alb că el știe să taie cu coasa, cu toporul și cu pixul, cu condiția ca pixul să coste de 15 de ori prețul pieței. Pentru el tăiatul la comandă e, nu doar în fișa p(r)ostului ci chiar o specializare. Şi după ce ne-a arătat cum se pricepe el cu coasa și cu toporul, acum când lumea e în stradă si-i zice „ ” el își manifestă arta tăind din pix 25 la sută din salarii și 15 la sută din pensii. Intre ghilimele e corect. Nimeni nu mai crede că are rost să-i spună ceva.
Dar mintea unică din spatele abuzurilor a zis că nu va cere demisia premierului. Pentru el e ca și cum ar renunța la un rinichi funcțional doar așa de dragul lumii, ori whiskyul nu se alege singur din sânge. Sugestia de ieri era să nu mai protesteze lumea și cum spunea Acuvio într-un comentariu pe postarea de mai jos, să mergem la o bere.
Nu putem merge toți, evident, se reduce salariul cu 25% așa că unu din patru trebuie să stea acasă, să bem din halbe umplute la 3 sferturi, să stăm pe scaune cu 3 picioare, să purtam pantaloni 3 sfert, și să sperăm că berea costa cu 25% mai puțin. Se pare că acesta e trendul și din câte am înțeles dintr-un sondaj CCSB comandat de PSD chiar și popularitatea președintelui a scăzut cu vreo 25%.

4 comentarii:

Another spunea...

Am auzit Traian Băsescu ar fi promis că dă şi el înapoi 25% din vila de pse Strada Mihăileanu, pe care a şmenuit-o pe când era primar general al Capitalei! :-))))

Unknown spunea...

:)) boc vrea sa ne faca pe toti sa ajungem asa cum e el cu 25% mai mic decat toti :))
acum fara gluma cred ca o sa iasa cam rau chestia asta..

Another spunea...

Săptămâna viitoare este crucială pentru viitorii 5-10 ani ai ţării noastre!

acuvio spunea...

Ce era să mai spun după conferinţa de presă atât de lămuritoare a preşedintelui ...
Mitingul de ieri bine organizat de ambele părţi! Scor la pauză 0:0!
Soluţii... rezolvare... "Ne asumăm răspunderea în parlament"!
Să vedem repriza a doua, prelungirile, loviturile de la 11m!
Apropo de usturoi, nici Dl.Traian Băsescu nu a mâncat, nici gura nu îi miroase vizavi de situaţia în care suntem acum şi dorinţa sa meschină pentru al doilea mandat!

DanMar Construct

DanMar Construct
Firma constructii decoratiuni exterior

Schimb de linkuri

Pe cei care vor sa faca schimb de linkuri sau bannere ii invit sa lase un comentariu.

Pentru banner copiati textul de sub imagine!
BannerFans.com


Despre mine

Fotografia mea
".. sa nu crezi ce ti se spune si sa nu te miri daca ce ti se spune se adevereste intr-o zi ca n-a fost minciuna sau prefacatorie."
Marin Preda
Cel Mai Iubit Dintre Pamanteni

Persoane interesate

Tell Others

Parteneri

BannerFans.com
toateBlogurile.ro Inscrie-te si tu in programul de blogger outreach Sampler.ro