duminică, 9 mai 2010

Sindicaliștii diversiune

După întâlnirea intre PSD și FMI, Victor Ponta a ieșit la o conferință de presă să ne spună care e adevărul în legătură cu multe lucruri. Câți bani a cheltuit guvernul în ultima vreme și mai ales pe ce, care sunt cifrele reale în legătura cu deficitul cu taxele și cu alte treburi. Băsescu, care era în ședință cu sindicaliștii, le-a dat drumul imediat și i-a amânat pe Marți iar aceștia au ieșit la conferință de presă fără să aștepte ca Ponta să termine. S-au așezat la rând (deși era grămadă) și unu câte unu și-au exprimat același punct de vedere. Ete așa am pierdut declarațiile lui Ponta din cauza nenumăraților lideri de sindicat care behăiau degeaba la TV.
Vina e și a televiziunilor care nu știu să stabilească priorități. În fine am rămas nervos și fără informații. Iritat pe sindicaliștii care sunt prea multi și prea slabi și prea nesindicaliști pentru că nici nu au obținut vreun rezultat. Abia aștept să înceapă Sinteza Zilei.

4 comentarii:

Antiignorantu spunea...

legile FEMOSAN --- institutiile STATULUI sunt cica de vina ... deci ECONOMIE LA COMBUSTIBIL adica fara FESTIVITATI si CIRC politic militar ETC. si FISCUL pe cei cu AVERI URIASE indiferent de ETNIE !!! GENERALII si DIRECTORII sper ca vor RETINE aspectul altfel vor vedea ceva mai puternic decat CUTREMURELE !!!

basescul spunea...

<< MAI TRAITI ? >>

Andrei R Pop spunea...

@basescul
Traim basescule. Te oftica?

NU SE MAI POATE !! spunea...

Taiati pensii !
TAiati salarii !
Taiati subventii !

MAI TRAITI ?

DanMar Construct

DanMar Construct
Firma constructii decoratiuni exterior

Schimb de linkuri

Pe cei care vor sa faca schimb de linkuri sau bannere ii invit sa lase un comentariu.

Pentru banner copiati textul de sub imagine!
BannerFans.com


Despre mine

Fotografia mea
".. sa nu crezi ce ti se spune si sa nu te miri daca ce ti se spune se adevereste intr-o zi ca n-a fost minciuna sau prefacatorie."
Marin Preda
Cel Mai Iubit Dintre Pamanteni

Persoane interesate

Tell Others

Parteneri

BannerFans.com