miercuri, 10 februarie 2010

Ha Ha Hai sa fim seriosi


Cu cat o sa fim mai seriosi cu atat o sa para mai gluma ce facem. Stiti ca lumea rade la glumele in care se spun mari adevaruri. Privind realitatea romaneasca prin fereastra conectata la satelit, pare o parodie foarte bine reusita. Nu poti lua in serios dosarele lui Ritzi, nu poti sa te legi de Gheorghe care lovit si el pe la spate, nu poti sa nu razi cand auzi de reducerea pensiilor nesimtite. De ce pare comic? Pentru ca e atat de tragic, de prostesc si de exagerat incat pare un banc. Cu 5 milioane de euro propun Elenei Udrea sa faca un film de promovare a tarii. Scary Movie 2010: Romania. Parca vad o masa imensa de zombie care se inghesuie catre birouri cu buletinele in mana. Zombie astia nu sunt ca cei de la americani sau din alte parti, nu se hranesc cu creiere (si se vede) ci cu promisiuni pe care nu le digera fara sa puna o stampila pe o hartie si mai ales pe un nume. Unii dintre acesti zombie sunt mai flamanzi decat altii si stampileaza de mai multe ori, altii incearca sa-si alunge foamea prizand lipici, altii fumand pi*da t*igancii sau cine ce stie ce plante imput*ite cu efect electoral. Zombie astia arata ca ceilalti oamenii, putinii care au mai ramas in tara si pe care incearca, intre o election day si alta, sa-i contagieze. Contagierea se face prin discutii "serioase" pe niste scaune, la niste mese, cu niste foi sau laptopuri in fata sub ochiul atent a camerelor de fimlat. Si discuta unii cum sunt de acord cu scutul antiracheta doar daca acesta nu face umbra campului de rapita sau de bostani, altii ca sa sa nu faca umbra pe plaja ca tre' sa faca concursuri de masurat --cuvant lipsa-- salvamarilor. Altii se ocupa de promisiunile pentru urmatoarele alegeri. Masele de zombie sunt ofticate pentru ca exista zombei privilegiati si ca sa li se taie alora privilegiile. Prompti, liderii zombilor promit ca le taie. Altii intreaba daca salvamarii sunt printre privilegiati si daca li se taie si lor. Li se raspunde ca mai intai trebuie luate masurile si se va decide dupa.

Ideea de baza este aceea ca zombie nu prea gandesc cu capul lor (cineva ar spune fireste). Nu inteleg care sunt lucrurile importante, nu stiu sa se comporte in urma unor decizii aberante, si cred ca daca sunt blocati in nameti este vina mogulului vantul.

0 comentarii:

DanMar Construct

DanMar Construct
Firma constructii decoratiuni exterior

Schimb de linkuri

Pe cei care vor sa faca schimb de linkuri sau bannere ii invit sa lase un comentariu.

Pentru banner copiati textul de sub imagine!
BannerFans.com


Despre mine

Fotografia mea
".. sa nu crezi ce ti se spune si sa nu te miri daca ce ti se spune se adevereste intr-o zi ca n-a fost minciuna sau prefacatorie."
Marin Preda
Cel Mai Iubit Dintre Pamanteni

Persoane interesate

Tell Others

Parteneri

BannerFans.com
toateBlogurile.ro Inscrie-te si tu in programul de blogger outreach Sampler.ro