joi, 25 februarie 2010

Politician migrator

Politician migrator = om fara convingeri si principii care se lasa dus de aroma puterii de la 3 litere de pupat la alte 3 litere de pupat. In principiu nu are convingeri sau principii, nu are idee despre e o ideologie si considera ca ideolog si idiot sunt sinonime.
Puteti combina la alegere intre cele doua grupuri de litere in ordine alfabetica (c, r, u) si (a. b, s). 

2 comentarii:

Corin spunea...

Politicieni ... Nu sunt indeajuns de matur cat sa ma mint de nebun ca eu voi schimba lumea printr-o stampila pe un partid si un chip . Nu am nimic cu politica asta, sunt afon, incult in domeniu si nu ma intereseaza, dar am facut indigestie de la atata campanie . Insa blogul este interesant , alt domeniu care trebuie sa il descopar . Am doar 17 ani insa deja mi s-a acrit de atata "corectitudine" in tara asta . Un simplu licean - corin - . Daca doresti si timpul iti permite , poti sa citesti si aberatiile mele .Caut oameni noi , de toate varstele , prieteni , care ma pot sfatui caci am multe de invatat de la viata aceasta . http://corynn.wordpress.com

Corin spunea...

Am citit , si iti multumesc pentru sfat :) . Citesc relativ mult . Doresc sa fac ceva cu viata mea , insa nu stiu sigur daca aici in romania . Si referitor la diaconescu aceea este doar stirea zilei ( fac zilnic update , poate atrag si eu mai multa lume cu politica nu de alta ) . Eu scriu ... dupa cum poate ai observat , monolog interior si cugetari filozofice . La un stadiu prematur ce e drept insa este un inceput . Iti multumesc pentru comentariu si sfat .

DanMar Construct

DanMar Construct
Firma constructii decoratiuni exterior

Schimb de linkuri

Pe cei care vor sa faca schimb de linkuri sau bannere ii invit sa lase un comentariu.

Pentru banner copiati textul de sub imagine!
BannerFans.com


Despre mine

Fotografia mea
".. sa nu crezi ce ti se spune si sa nu te miri daca ce ti se spune se adevereste intr-o zi ca n-a fost minciuna sau prefacatorie."
Marin Preda
Cel Mai Iubit Dintre Pamanteni

Persoane interesate

Tell Others

Parteneri

BannerFans.com
toateBlogurile.ro Inscrie-te si tu in programul de blogger outreach Sampler.ro