vineri, 5 februarie 2010

Alerta: Vreau Jucarii


Dupa ce Polonia si Cehia s-au balbait in privinta scutului anti racheta, dupa ce Rusia a declarat ca interceptoarele astea vor deveni tinta rachetelor sovietice, pre********* Romaniei (sa iertati da' nu pot sa scriu asa ceva) a convocat de urgenta CSAT (ca si cum am fi fost atacati) sa decida ca noi vrem ce ne dau americanii. Entuziast ca un copil in sacul lui Mos Craciun, mandru de noile sale jucarii (desi inca nu le are) a convocat o conferita de presa sa spuna rusilor sa nu se supere ca a ales jucarii americane. Daca e bine sau rau sa fim sub scutul antiracheta nu stiu. O singura intrebare am in legatura cu treaba asta: Daca o racheta nucleara zboara catre americani pe deasupra romaniei si jucariile astea o intercepteaza, nucleara va cadea la noi?
Entuziasmul lui Basescu a fost mai stire (inafara Romaniei cel putin) decat scutul antiracheta. Contextul international in care Romania se vara cu entuziasm nu e unul foarte relaxat sau prietenos. Israel vrea sa bombardeze Iran sa nu-i dea acestuia sansa de a produce arme nucleare.
Multi oameni care se ocupa de aceste lucruri, fie istorici, jurnalisti, politicieni, etc. spun ca este putin probabil un atac nuclear pentru ca acesta ar provoca o reactie in lanti si ne-am duce cut totii pe .... apa sambetei. Probabil exista fanatici care asta vor sau care au deja pregatite buncarele cu 10 femei de caciula alese genetic sa fie cele mai bune si mai prospere. Ceea ce stiu e ca nu vreau un pre******* entuziast sa ne implice direct in acest gen de conflict. No Basescu Day!

Sa fiti iubiti!

PS: Va recomand un film extraordinar: Dr. Strangelove. Regia lui Stanley Kubrik. Daca nu l-ati vazut sa stiti ca merita!

3 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Face jocuri din ce in ce mai riscante ...domnul.

Bine ai venit in clubul nostru violet si anti-basist! :)

transildania spunea...

Am vazut Dr. Strangelove si e exceptional, si eu il recomand!!

acuvio spunea...

la capitolul Photo Retouch poti privi si pe la mine ca tot nu ma baga nimeni in seama

DanMar Construct

DanMar Construct
Firma constructii decoratiuni exterior

Schimb de linkuri

Pe cei care vor sa faca schimb de linkuri sau bannere ii invit sa lase un comentariu.

Pentru banner copiati textul de sub imagine!
BannerFans.com


Despre mine

Fotografia mea
".. sa nu crezi ce ti se spune si sa nu te miri daca ce ti se spune se adevereste intr-o zi ca n-a fost minciuna sau prefacatorie."
Marin Preda
Cel Mai Iubit Dintre Pamanteni

Persoane interesate

Tell Others

Parteneri

BannerFans.com
toateBlogurile.ro Inscrie-te si tu in programul de blogger outreach Sampler.ro