marți, 27 aprilie 2010

Boc își confirma IQ-ul

Ca să nu mai rămână repetent și anul acesta (adică să nu fie demis), Traian Băsescu l-a invitat pe Emil Boc la Cotroceni și i-a dat niște ponturi cu care să manipuleze opinia publică încât aceasta să uite de foame. Păcat că foamea se încăpățânează și amintește în fiecare moment românilor că guvernarea e proastă. Trebuia să vorbească despre modificarea constituției, despre desființarea Senatului, reducerea numărului de parlamentari, despre nemernicii care au zis că ANI e neconstituțională, etc.
Boc însă nu s-a limitat la lucrurile studiate și a declarat că România va produce automobile electrice. Sunt zone în România unde nu există curent electric. Sunt multe zone în România unde nu există apă curentă. Încărcarea bateriilor la orice aparat durează destul de mult timp dar Boc visează „benzinării” electrice.
Şi să nu spuneți că e un caz izolat sau un moment de slăbiciune în logica iubitului vostru premier, guvernul a decis să dea medici afară pentru că nu au bani (de siringi, pansamente, medicamente) să țină spitalele curate. Că Boc nu le-a dat bani să țină spitalele curate este doar un detaliu cu care evident nu merită să ne complicăm gândirea.

Să fiți iubiți!

0 comentarii:

DanMar Construct

DanMar Construct
Firma constructii decoratiuni exterior

Schimb de linkuri

Pe cei care vor sa faca schimb de linkuri sau bannere ii invit sa lase un comentariu.

Pentru banner copiati textul de sub imagine!
BannerFans.com


Despre mine

Fotografia mea
".. sa nu crezi ce ti se spune si sa nu te miri daca ce ti se spune se adevereste intr-o zi ca n-a fost minciuna sau prefacatorie."
Marin Preda
Cel Mai Iubit Dintre Pamanteni

Persoane interesate

Tell Others

Parteneri

BannerFans.com
toateBlogurile.ro Inscrie-te si tu in programul de blogger outreach Sampler.ro