miercuri, 21 aprilie 2010

România a înnebunit?

Nu, pur și simplu și-a pierdut mințile iar rezultatul e țara în care trăim. Au venit occidentalii și nord europenii și le-au propus ceva decent, mințile au acceptat și noi le-am pierdut dar, dacă vă preocupați că nu veți mai avea cui da mită, stați liniștiți. Stați liniștiți că Guvernul se gândește la voi și, dacă nu veți fi dați afară de la muncă, veți plăti atât de multe impozite încât nu veți avea șpagă de dat, chiar dacă ați găsi cui.
Elita românească, cea nouă și corespunzătoare regimului, pardon, vremurilor în care trăim, este încă în fază primitivă. Administrația românească abia acum învață sa scrie după dictare. Şi de la cine?! Dictatorul nu a fost nimeni altul decât marele cârmaci care, să o incurajeze, a primito la palat. Nu prea e mulțumit dictatorul de elevii săi. Pe trei dintre ei chiar i-a mustrat public. Doi încă nu s-au cumințit dar pare că alt treilea a învățat să joace după cum i se cântă. Pardon, să scrie după dictare.
Premiantul clasei a venit azi cu intenția de a modifica constituția, gest care sigur îl va face mai iubit de dictator.

Să fiți iubiți!

3 comentarii:

wildthing spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
traian fireteanu spunea...

Spunea Ciutacu ca e chirias in tara sa! Adevarat! Dar ce nu spune este cum incearca sa redevina proprietar in tara sa! El, si toti asemeni lui, se iau de proprietar! Si-l fac cu ou si cu otet! Nu-mi plac astia de la putere sub nici o forma, nu i-as pune sa conduca nici macar un chiosc! Dar nu sunt obsedat! "Noi detinem adevarul absolut! Si numai noi!" Ok! Dar solutia? Unde e? A prezentat-o careva? Nu! Atac la baioneta doar! "Nenorocitii astia care vor sa instaureze dictatura!" Cu putin timp in urma sloganul era "Nu ne vindem tara!" Nimic nou sub soare! Nu am invatat nimic! Ura viscerala nu a facut decat sa trasforme un adversar in victima. Pai eu taran amarat sau seibar bautor de saniuta, cand vad ca toti sar la gatul dezaxatului, o sa-l compatimesc! Obsesia voastra domnilor ciutaci, guristi de presa, transforma adversarul politic in lider maxim! Mai invatati arta luptei politice, mai veniti si cu solutii, mai lasati acasa spriritul de procuror al poporului...
Vinovati pentru ce se-ntampla acum in Romania sunteti voi, cei care combateti in stil taliban puterea de azi!!! Da-da! Voi!!! V-ati gandit vreodata sa aveti teme de discutie, altele decat ceea ce faceti acum? Sa scuipati cu ura in puterea de azi? Poate ati facut-o! Dar ati vazut ca nu sunteti in stare de discutii reale despre situatia de ieri si de azi si v-ati pus pe invective! Atunci taceti din gura pentru ca toti sunteti "deontologi"!

Andrei R Pop spunea...

@fireteanu

Nu e doar ura viscerala si char sa fie e legitima. Si comentariul tau mi se pare visceral (pe cate bloguri l-ai postat ca eu l-am mai vazut).
Mie chiar asta mi se pare solutia: sa scapam de cei care azi conduc Romania. Mai intai curatam rana. Dupa aceea o tratam si ea se va vindeca.

DanMar Construct

DanMar Construct
Firma constructii decoratiuni exterior

Schimb de linkuri

Pe cei care vor sa faca schimb de linkuri sau bannere ii invit sa lase un comentariu.

Pentru banner copiati textul de sub imagine!
BannerFans.com


Despre mine

Fotografia mea
".. sa nu crezi ce ti se spune si sa nu te miri daca ce ti se spune se adevereste intr-o zi ca n-a fost minciuna sau prefacatorie."
Marin Preda
Cel Mai Iubit Dintre Pamanteni

Persoane interesate

Tell Others

Parteneri

BannerFans.com
toateBlogurile.ro Inscrie-te si tu in programul de blogger outreach Sampler.ro