marți, 13 aprilie 2010

Când vorbește Băsescu

Băsescu se leapădă de PD-L și de guvern pentru a nu-i afecta imaginea. Simplu. Ba chiar mai profită de ocazie să arunce cu noroi în PNL, dar asta este previzibil și chiar are sens. Continuă în prostia lui spunând că ieșirea noastră din criza depinde numai de celelalte țări. Poate că trebuie lovit în unii și alți și ajutată Elena Udrea să devină președinte PD-L.
Totuși, cei de la PD-L nu a fost mustrați pentru idea de a da puterea CNA-ului de a întrerupe emisia televiziunilor atunci când un anume Hoară îl calomniază pe un anume Ciutacu spunând că e mincinos.
Președintele nostru e indignat mai ales pentru că nu își găsește toți șomerii la inventar. Da. Lui i se pare că sunt prea putini șomeri în România. Probabil e o interpretare răutăcioasă pentru că mesajul întreg era că nu vede oamenii care au fost dați afară în urma desființării unor agenții. Interpretarea mea rămâne logică și înfiptă ca un cuțit în coastele acelora ca mine care se bucură chiar și când li se oferă ocazia de a face un interviu pentru un loc de muncă. Locul de muncă e un status quo și nu pare ca va fi statul multora dintre noi foarte curând. Interpretarea mea rămâne logică cum afirmațiile lui rămân meschine și cum mințile multora rămân amorțite.

Să fiți iubiți!

PS: Există Emil Boc, Radu Berceanu, Bercea Mondialu' și mai nou Emil Bercea. Fin sau ceva rudenie de a Monicăi Iacob Ritzi. Insul nu doar există ci și conduce beat și are mai multe dosare penale de cate beri poate bea înainte să adoarmă, că de rămas treaz nu poate fi vorba.

0 comentarii:

DanMar Construct

DanMar Construct
Firma constructii decoratiuni exterior

Schimb de linkuri

Pe cei care vor sa faca schimb de linkuri sau bannere ii invit sa lase un comentariu.

Pentru banner copiati textul de sub imagine!
BannerFans.com


Despre mine

Fotografia mea
".. sa nu crezi ce ti se spune si sa nu te miri daca ce ti se spune se adevereste intr-o zi ca n-a fost minciuna sau prefacatorie."
Marin Preda
Cel Mai Iubit Dintre Pamanteni

Persoane interesate

Tell Others

Parteneri

BannerFans.com
toateBlogurile.ro Inscrie-te si tu in programul de blogger outreach Sampler.ro