luni, 22 martie 2010

Apropo de Berlusconi și de libertatea de exprimare


În 2008 am lucrat pe litoralul din provincia de Veneția, zonă foarte favorabilă dreptei și mai ales partidului Liga Nord de extremă dreapta. Acolo am întâlnit și oameni convinși de stânga și unu îmi povestea cum o cunoștință de-a lui a luat amendă pentru un afiș anti Berlusconi scris pe gardul propriei curți.
În Italia, cum probabil și în România, e obligatoriu, dacă ai curte și câine, să pui afiș cu inscripția "Attenti al cane". Inspirat cum puțini în zona lui, omu ăsta de stânga și convins anti Berlusconi a scris, în loc de "Attenti al cane!", "Attenti al Berluscane!". A primit amendă de la autorități, maximul prevazut de lege, oficial pentru că nu a avut afișul "Attenti al cane!". Probabil primul și singurul care a pățit asa ceva in Italia.
Morala: când au ceva cu tine îți găsesc nodul în papură și ești bun de plată. La fel și în România. Întrebați-i pe cei de la Antena 3 câte amenzi primesc pentru cine știe ce nimicuri.
Trăiască libertatea de exprimare. Dacă cineva încearcă să cenzureze internetul, să știți că e comunist. Poate acum nu se vorbește în România. Probabil încă nu deranjează internetul atât de tare dar acesta prinde putere pe zi ce trece asa că în curând să ne așteptăm la orice.Să fiți iubiți!


0 comentarii:

DanMar Construct

DanMar Construct
Firma constructii decoratiuni exterior

Schimb de linkuri

Pe cei care vor sa faca schimb de linkuri sau bannere ii invit sa lase un comentariu.

Pentru banner copiati textul de sub imagine!
BannerFans.com


Despre mine

Fotografia mea
".. sa nu crezi ce ti se spune si sa nu te miri daca ce ti se spune se adevereste intr-o zi ca n-a fost minciuna sau prefacatorie."
Marin Preda
Cel Mai Iubit Dintre Pamanteni

Persoane interesate

Tell Others

Parteneri

BannerFans.com