miercuri, 24 martie 2010

Poker pe voturi: Voicu, PSD, PDL, DNA la masa. Dealer Băsescu

Politica românească e ca un joc de poker unde nimeni nu joacă cu cărțile pe față. Nu contează ce cărți ai în mână. Contează capacitatea de disimulare și de bluf. Contează cât tupeu ai. Poți câștiga fără să-ți arăți cărțile. Poți scoate din joc prin plusări cu care să sperii pe ceilalți jucători.
Cam așa se întâmplă în România. Băsescu nu mai e un președinte jucător. Este proprietar de cazino. Este dealer-ul. Este casa. El nu pierde niciodată. Statistic face doar mișcări în care nu risca nimic. Are jucătorii lui la masa de poker. DNA-ul e cel mai activ în acest moment. DNA-ul plusează și plusează și plusează. PSD, alt jucător la această masă, a înțeles că DNA-ul bluf-ează și a decis să vadă cărțile.
Afara din metafora, DNA publică zilnic interceptări telefonice cu Cătălin Voicu, probe care nu au nici o relevanță juridică dar care au menirea să-i deruteze pe ceilalți jucători, sa-i facă să greșească, să iasă învingători în opinia publică exact ca și cum ar avea cărțile în regulă. PSD a zis că vrea să vadă cărțile, adică a dat liber să facă ceea ce vrea să facă cu Voicu și să judece lumea după rezultate.
Acuma dacă e bluf înseamnă că DNA e o adunătură de tăntălăi și chiar și alegătorii lui Băsescu vor înțelege (sper).
Pâine și circ. Ce frumos ar fi fost să avem noi pâinea și să importam circul, că până la urma toate astea se întâmplă pe banii noștri. Este un fel de pay per view obligatoriu și de foarte proastă calitate.

2 comentarii:

'mnealui spunea...

Pai nu s-au terminat alegerile? Poate mi se pare dar pan-la votare, mai sunt cativa ani buni. Altfel, parerea mea: hai sa le mai dam la astia ceva de facut: sa beleasca ocii la tembelizor, poate mai uita de foame!

Andrei R Pop spunea...

@mnealui
peste anii aia buni cand vor fi alegeri vor pomenii cazul Voicu si daca nu ar fi acceptat sa-l aresteze ar fi zis ca ei (PDL-isti) au incercat sa lupte cu mafia si cu coruptia dar nu au fost lasati.

DanMar Construct

DanMar Construct
Firma constructii decoratiuni exterior

Schimb de linkuri

Pe cei care vor sa faca schimb de linkuri sau bannere ii invit sa lase un comentariu.

Pentru banner copiati textul de sub imagine!
BannerFans.com


Despre mine

Fotografia mea
".. sa nu crezi ce ti se spune si sa nu te miri daca ce ti se spune se adevereste intr-o zi ca n-a fost minciuna sau prefacatorie."
Marin Preda
Cel Mai Iubit Dintre Pamanteni

Persoane interesate

Tell Others

Parteneri

BannerFans.com
toateBlogurile.ro Inscrie-te si tu in programul de blogger outreach Sampler.ro