miercuri, 31 martie 2010

Voi-cu cine țineți?

În fond și la urma urmei totul se rezumă la microbism. Există echipe, există campionat și există galerii. Nu există expunere de argumente pro și contra, există corurile galeriilor unora sau altora. Așa se face că există susținători ai actualei puteri, susținători ai opoziției și publicul indiferent pe care microbiștii îl consideră fraier. Jocul variază de la politică la justiție, la sănătate și la absolut orice situație în care pot fi păreri contradictorii. X-ist până la moarte.
Că doar nu se poate să aștepți sfârșitul unui proces care încă nu a început, nu se știe când începe și nimeni nu poate estima cât va dura. Acum e fierul cald și trebuie bătut. Dă-i pe el până-l i-a mama dracului.
Eu încă nu sunt sigur care era miza arestării lui Voicu. Cred totuși că s-a încercat să se arunce cu noroi în parlament pentru a întări ura populară împotriva acestuia. Nu prea le-a ieșit. Parlamentul s-a plastifiat și ori cu ce arunci în el rămâne murdar. Că nu era curat când s-a plastifiat, doar că nu-l poți murdari mai tare.
Parlamentul a decis că mai bine să-l aresteze pe Voicu decât să riște să mai scadă în popularitate și așa a descoperit bluf-ul de care vorbeam într-un post anterior și și-a salvat ce mai avea din imagine. Eh acum situația e lejer penibilă. Politicienii nu știu cum să se comporte în continuare. Opinia publică a fost hârâită îndeajuns încât să dorească ceva mai mult decât un nou scandal (sper). S-au creat galeriile și suporteri unora și altora doresc să înceapă meciul. Așteptările sunt mari.
Complotul a fost gândit, înscenat, capcana a fost plasată, prada a trecut pe lângă ea și acum vânătorul se laudă că i-a căzut momeala în cursă. Câtă satisfacție! Marea dilemă e ce să facem cu momeala? Vânătorul vrea să o jupoaie. Opinia publică e împărțită. Unii țin cu vânătorul, alții cu momeala (crezând că-i pradă). Voi-cu cine țineți?

Să fiți iubiți!

0 comentarii:

DanMar Construct

DanMar Construct
Firma constructii decoratiuni exterior

Schimb de linkuri

Pe cei care vor sa faca schimb de linkuri sau bannere ii invit sa lase un comentariu.

Pentru banner copiati textul de sub imagine!
BannerFans.com


Despre mine

Fotografia mea
".. sa nu crezi ce ti se spune si sa nu te miri daca ce ti se spune se adevereste intr-o zi ca n-a fost minciuna sau prefacatorie."
Marin Preda
Cel Mai Iubit Dintre Pamanteni

Persoane interesate

Tell Others

Parteneri

BannerFans.com
toateBlogurile.ro Inscrie-te si tu in programul de blogger outreach Sampler.ro