joi, 4 martie 2010

Confuzie a la româneasca.

Auzi ce zic ăștia de la Jurnalul Național că aceia care-s mai hoți sunt mai greu de prins. Tipic romanesc. Au dreptate băieții că dacă nimeni nu denunță sau nimeni nu face nu știu ce, politia nu va lua din propria inițiativă niciodată la bani mărunți pe bișnițari (cică business men) sau pe cămătari sau pe maneliști. Eu zic alt lucru interesant: cu cât ești mai prost cu atât îți e mai bine pentru că nu îți dai seama pe ce lume trăiești, faci lucruri pentru că nu știi că nu e voie dar ai norocul că nici poliția nu știe sau chiar dacă știe nu îți face nimic.
Sunt frumoase valorile ce le promovăm. Specialiștii zic că la noi e destul o replica a cutremurului di Chile să ne dărâme capitala, Sișu vinde droguri să-și plătească avocați sa-l apere de acuzațiile de vânzări și consum de droguri, nemții își vând gropile din asfalt, noi le privatizam la clientela politică, gimnastele, foste campioane olimpice dansează la bară să-și câștige pâinea cea de toate zilele, preoții își construiesc Taj-Mahal, PD-L-iști încearcă să-l fugărească pe Geoană, PNL-ul face congres, salariile și pensiile scad, guvernul vrea să taie alocațiile, ba ca nu vrea sa taie alocațiile și Băsescu se face ca plouă.

Şi voi? Trăiți lucrurile astea zi de zi și tot aveți impresia ca scrierea mea e confuză?



Sa fiți iubiți!

0 comentarii:

DanMar Construct

DanMar Construct
Firma constructii decoratiuni exterior

Schimb de linkuri

Pe cei care vor sa faca schimb de linkuri sau bannere ii invit sa lase un comentariu.

Pentru banner copiati textul de sub imagine!
BannerFans.com


Despre mine

Fotografia mea
".. sa nu crezi ce ti se spune si sa nu te miri daca ce ti se spune se adevereste intr-o zi ca n-a fost minciuna sau prefacatorie."
Marin Preda
Cel Mai Iubit Dintre Pamanteni

Persoane interesate

Tell Others

Parteneri

BannerFans.com
toateBlogurile.ro Inscrie-te si tu in programul de blogger outreach Sampler.ro