vineri, 5 martie 2010

Pedofilie în corul lui Georg Ratzinger

Circulă pe agențiile de presă niște zvonuri cum că în corul fratelui papei ar fi fost abuzați sexual niște copii. Conform surselor din interiorul bisericii se vorbește despre abuzurile care au avut loc intre anii 1958 și 1973. Părintele Georg Ratzinger, fratele papei Benedict XVI, a fost dirijor al corului intre 1964 și 1993. Episcopul Mueller zice că dirijorul din acea perioadă și-a recunoscut faptele și a fost condamnat. Totuși de ce se vorbește?

De câteva săptămâni, în școlile catolice din Germania, s-a început să se vorbească despre abuzurile sexuale asupra minorilor și tot mai mulți dintre vechii elevi (care acum sunt adulți) s-au decis să mărturisească ce li s-a întâmplat. Conform Bisericii au fost circa 120 de cazuri de abuzuri, poate chiar mai multe.

Aceste mărturisiri sunt alarmante și vin după ce Conferința episcopală germană a decis să facă o ancheta amănunțită inclusiv în rangurile cele mai înalte ale Bisericii.

În schimb, în România există vânzări de copii direct din casa părinteasca, din orfelinate și bineînțeles de pe stradă. Nici nu vreau să mă gândesc ce li se întâmplă acelor copii, cert e că lumea nu prea vorbește iar autoritățile se fac că plouă. Din nou.


Să fiți iubiți!

0 comentarii:

DanMar Construct

DanMar Construct
Firma constructii decoratiuni exterior

Schimb de linkuri

Pe cei care vor sa faca schimb de linkuri sau bannere ii invit sa lase un comentariu.

Pentru banner copiati textul de sub imagine!
BannerFans.com


Despre mine

Fotografia mea
".. sa nu crezi ce ti se spune si sa nu te miri daca ce ti se spune se adevereste intr-o zi ca n-a fost minciuna sau prefacatorie."
Marin Preda
Cel Mai Iubit Dintre Pamanteni

Persoane interesate

Tell Others

Parteneri

BannerFans.com